FA setter opp busser

Det engelske fotballforbundet (FA) har inngått et samarbeid med National Express om å frakte Liverpool-supportere til og fra FA-cupfinalen.

Liverpool-fansen ble frustrert da det ble kjent at vedlikeholdsarbeid på jernbanenettet vil skape reiseproblemer for supportere som skal til FA-cupfinalen. Virgin Train har kun tre avganger til London på lørdag morgen, og det siste toget tilbake på kvelden har avreise ved 20-tiden.
- I lys av at det blir færre togavganger til London kan FA bekrefte at National Express, en samarbeidspartner med Wembley Stadium, vil sette opp busser mellom Liverpool og Wembley for FA-cupfinalen, sier en talsmann for FA.

- Bussene har avreise klokken 10.15 fra Liverpool Coach Station lørdag 5.mai. De vil kjøre direkte til Wembley Stadium. Ankomst er klokken 14.30, slik at supporterne kan nyte oppkjøringen til kampen.

- Supporterne vil bli satt av utenfor Wembley Stadium. Bussene kommer ikke til å returnere før kampen er ferdig, enten etter 90 minutter, ekstraomganger eller straffesparkkonkurranse. Det betyr at Liverpool-supporterne ikke kommer til å miste et minutt av sesongens finale.

- Vi gikk ut med i fjor at FA-cupfinalen i 2011/12 skulle ha senere avspark, mens 5. mai ble oppgitt for nesten 12 måneder siden for å tillate Premier League å avslutte sesongen i god tid for Englands forberedelser til sommerens EM-sluttspill.