Fikk en halvtime på Nou Camp

Alberto Aquilani erstattet Clarence Seedorf med en halvtime igjen å spille da AC Milan røk ut av Champions League i kvartfinalen.

Aquilani startet på innbytterbenken, men entret banen i det 61.minutt da AC Milan tapte 3-1 for Barcelona på Nou Camp. Dermed var Champions League-eventyret over for denne gang for Aquilani og hans lagkamerater.

Alle kampens mål ble gjort før den utlånte Liverpool-spilleren entret banen. Lionel Messi ga hjemmelaget ledelsen på straffespark allerede etter 11 minutters spill. Antonio Nocerino utlignet etter drøye halvtimen, men en ny Messi-straffe sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med en ettmålsledelse. Andres Iniesta avgjorde kampen med en scoring åtte minutter etter pause.