Finaleplasser å spille om

Liverpools manager slår fast at det vil bli hvilt spillere til morgendagens kamp mot Fulham, mens det er andre som får mulighet til å vise at de bør være på finalelaget.

- Vi har sagt til alle spillerne at vi ønsker å gi dem den beste muligheten til å være tilgjengelig for spill på lørdag, kommenterer Kenny Dalglish angående laget som skal møte Fulham til utsatt ligakamp på tirsdag kveld. Det er liten tvil om at manageren vil hvile spillere med tanke på FA-Cup finalen mot Chelsea.

- Vi ønsker å ha sterkest mulig tropp å velge fra til kampen på lørdag, og det er mange måter å gjøre det på. Hvis noen behøver en pause da vil vi gi dem det og hvis noen trenger spilletid vil vi la dem få en kamp, da de alle er mer en kapable til å spille i en cupfinale for denne klubben.

- Det vil som alltid bli vanskelig å ta ut laget, men det vil også gjelde for morgendagens kamp. Alle vil bli behandlet fair og likt, og alle vil få mulighet til å levere inn deres CV foran lørdagens kamp.

- Jeg er sikker på at Danny og John Arne vil få en så god mottakelse som de fortjener, sier Dalglish om det faktum at Danny Murphy og John Arne Riise trolig vil være på andre enden av banen for Fulham. – De får en god mottakelse, deretter vil fansen støtte oss, noe som er perfekt for oss.

- Det var den samme historien som har vært i mange kamper denne sesongen men de spilte bra, fortsetter Kenny om kampen på Craven Cottage hvor Liverpool tapte 1-0 etter at Jay Spearing ble utvist. – Fulham er et godt lag som er vanskelig å spille mot. De ble banket 4-0 mot Everton på lørdag og jeg er sikker på at de ikke likte det og kan komme til å være som sårede dyr mot oss.

- Vi vil bare spille som best vi kan og for oss er det en viktig kamp. Det er en vi ønsker å ta tre poeng fra, og vi vil benytte et lag på banen som jeg tror kan vinne. Vi ønsker å vinne, deretter kan vi konsentrere oss om finalen.