Flanagan drømmer om finaler

Jon Flanagan har ikke fått mye spilletid for Liverpools førstelag denne sesongen, men det forhindrer ikke den unge backen fra å drømme om finaler både i Carling Cup og FA-cupen.

En ligakamp og to kamper i Carling Cup er alt Flanagan har fått av spilletid denne sesongen. Nå håper forsvarsspilleren at han slipper til i fredagens FA-cupkamp mot Oldham.

- Jeg har vært på Wembley to ganger som tilskuer. Første gangen så jeg min onkel, Bradley Orr, spille for Bristol Rovers i play-off-finalen mot Hull som de tapte. Jeg så også Englands landskamp mot Spania for noen uker siden. Det er en flott stadion. Enorm. Stemningen var veldig god begge gangene. Det hadde vært flott om vi fikk spille der denne sesongen i Carling Cup eller FA-cupen, eller aller helst begge. Det ville ha vært en drøm som går i oppfyllelse, sier Flanagan til LFC Magazine.

Flanagans første minne fra en FA-cupfinale var da han så Liverpool beseire Arsenal i 2001.

- Michael Owen gjorde to mål mot Arsenal i 2001, noe som er et flott minne for meg. Jeg var vel rundt åtte år gammel, og så kampen på pub sammen med min far. Alle hans kamerater var der. Det var en strålende dag. Jeg husker feiringen da Owen gjorde sitt andre mål med venstrebeinet. Arsenal rundspilte oss, men Owen var et geni. Jeg var henrykt til slutt. Det var en god uke, for vi vant UEFA-cupen senere den uken. Dette er gode minner. Det var en god sesong for de røde.