Flere røde landskamper de kommende dagene

De kommende dagene vil flere Liverpool-spillere være i aksjon for sine respektive landslag. Dirk Kuyt og Nederland åpner ballet i kveld.

Nederland er vertskap for Slovakia i en privatlandskamp som er et ledd i Nederlands EM-forberedelser. Avspark er klokken 20.00 i kveld.

Jose Reina kan også få en sjelden sjanse for Spania, som møter Sør-Korea i Bern i Tyskland klokken 20.45 i kveld.

Som vi nevnte i går, spiller også flere unge Liverpool-spillere sin siste kamp i eliterunden i EM-kvalifiseringen for U19-landslag i kveld.


Danny Wilson er i skotske troppen når Skottland U21 gjester Bulgaria for å spille EM-kvalifisering i morgen kveld. Avspark klokken 18.30.

Ungarn U21 skal spille EM-kvalifisering på fredag, hjemme mot Tyrkia. Peter Gulacsi vil trolig vokte buret når avspark tas klokken 17.00. Allerede kommende tirsdag, 5.juni, er det ny EM-kvalifiseringskamp for Gulacsi og hans lagkamerater, borte mot Liechtenstein. Avspark klokken 19.00.

Lørdag skal både Danmark, England og Nederland spille sin siste privatlandskamp før EM. Daniel Agger og Danmark spiller hjemme mot Australia med avspark klokken 17.00. 18.15 er det avspark for England v Belgia på Wembley. Kvartetten Steven Gerrard, Glen Johnson, Andy Carroll og Stewart Downing er som kjent i den engelske troppen. For Dirk Kuyt og Nederland står hjemmekamp mot Nord-Irland på programmet. Avspark klokken 20.00.

Uruguay, med Luis Suarez og Sebastian Coates i troppen, skal ut i VM-kvalifiseringskamp mot Venezuela på lørdag. Avspark klokken 19.00. Søndag 10.juni klokken 19.30 står ny VM-kvalifiseringskamp, mot Peru, på programmet. Begge kampene er på hjemmebane.

Maxi Rodriguez er med i den argentinske troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Ecuador en halvtime over midnatt søndag 3.juni. Liverpool-spilleren kan få ytterligere en landskamp når Argentina møter Brasil til privatlandskamp i New Jersey lørdag 9.juni.

Spania og Jose Reina spiller sin siste oppkjøringskamp til EM hjemme mot Kina søndag 3.juni klokken 22.00.