Flere skader på begge lag

Skader skaper hodebry både for Kenny Dalglish og Arsene Wenger foran morgendagens svært viktige ligakamp på Anfield.

Hos Liverpool er Lucas Leiva og Daniel Agger definitivt ute. Lucas er som kjent ute for resten av sesongen etter kneskaden han pådro seg i ligacupkampen mot Chelsea i høst, mens Agger brakk et ribbein i søndagens ligacupfinale.

Det er også svært usikkert om Steven Gerrard og Glen Johnson kan spille kampen, etter hamstringskadene de pådro seg under henholdsvis kamp og trening med landslaget. Unge Jack Robinson er også på skadelista, ifølge et intervju som Kenny Dalglish ga like i etterkant av søndagens Carling Cup-triumf.

Arsenal har også en rekke spillere ute med skader. Fire spillere må stå over mot Liverpool grunnet ankelskader. Det dreier seg som den brasilianske backen Andre Santos, Aaron Ramsey, Jack Wilshere og den tyske stopperen Per Mertesacker. Sebastien Squillaci, Francis Coquelin (hamstring) og Johan Djorou (lår) skal også være uaktuelle grunnet skader.

Thomas Vermaelen (ankel) og Tomas Rosicky (rygg) pådro seg smeller i Arsenals 5-2 seier over Tottenham på søndag, men begge er trolig i stand til å spille på Anfield i morgen.

The Gunners har ellers lånt ut Andrey Arshavin til Zenit St Petersburg.