Føler seg ikke villedet av eierne

Liverpool klarte ikke å hente Clint Dempsey, men Rodgers føler seg ikke villedet av Liverpools eiere. Manageren innrømmer at den økonomiske situasjonen i Liverpool måtte endres.

Brendan Rodgers håper at fokus blir på det fotballmessige i de neste overgangsvinduene.

- Det er ingen tvil om at det finansielle her måtte endres. Det var realiteten. Vi har mistet ni spillere og hentet inn tre. Den forretningsmessige siden av klubben har gjort det bra, sier Brendan Rodgers til pressen om utbytte av overgangsvinduet.

- I fremtiden må vi se på det fotballmessige. Forhåpentligvis i neste overgangsvindu og de påfølgende kan vi få satt sammen en gruppe som tillater oss å konkurrere.

- Men det er en læringsprosess også for eierne. De har investert £100 millioner i klubben og så skiftet ut en av de mest ikoniske personene (Kenny Dalglish) i klubben.

- De har vist stor forpliktelse ved å ha meg her på lang sikt. De har vært veldig ærlige mot meg. Det er en eller to ting vi må ordne opp i. Hvis vi gjør det, vil det hjelpe oss i de neste vinduene. Men de har ikke villedet meg.

- Jeg har snakket med folkene i Amerika og lagt frem mine tanker. Jeg har hatt et par korte samtaler med dem. Vi skal reflektere over det igjen i nest uke. Forhåpentligvis kan vi ta oss fremover i janaurvinduet. Men realiteten er at det ikke blir gjort mye i janaurvinduet likevel.