Følger med på Wales sin håndtering av Allen

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC følger situasjonen til Joe Allen i Wales-troppen med argusøyne, etter midtbanespillerens sykdom i helgen.

Allen skal være på bedringens vei, og kommer til å fly til Serbia i dag og trolig spille VM-kvalifiseringskamp i morgen kveld.

Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker at Allen skal være tilgjengelig for Liverpools bortekamp mot Sunderland på lørdag, og Wales-manager Chris Coleman lover at han ikke vil ta noen sjanser med 22-åringen.

Coleman rådførte seg både med sin egen medisinske stab og med Liverpools medisinske stab før han bestemte seg for at Allen blir med til Serbia. Liverpool Echo bekrefter at Allen også har en liten lyskestrekk, og at dette har blitt tatt med i vurderingen.

- Vi må ta hensyn til Joe og Liverpool. En medisinsk vurdering vil avgjøre om han spiller eller ei. Vi vil rådføre oss med vårt medisinske støtteapparat, berkefter Coleman til Echo.

- Han var slett ikke bra på fredag. Han slet virkelig. Nå vil vi gi ham alle sjanser til å spille kampen i morgen kveld, for han er en svært viktig spiller for oss. Men vi kan ikke ta noen risiko med hans helse, fortsetter Wales-manageren.

- Jeg kjenner Joe. Han vil ønske å spille selv om han bare er 60 eller 70% frisk.