Forbereder ikke bud på Ramirez og Dempsey

Tabloidaviser har i helgen linket Liverpool til bud på Gaston Ramirez og Clint Dempsey. Liverpool Echo slår fast at Anfield-klubben ikke forbereder noe bud på duoen.

Liverpool har lenge blitt linket til den 21 år gamle uruguayanske landslagsspilleren Gaston Ramirez, som ryktes å være på vei bort fra Bologna og Serie A denne sommeren. I Italia har det de siste dagene versert sterke rykter om at Brendan Rodgers forbereder et bud på £16M for vingen, og at samtaler mellom de to klubbene kan finne sted denne uken. Dette blir avfeid av Liverpool Echo i dag.

Lokalavisen skriver at Liverpool-ledelsen er forundret over rapportene, og slår fast at Anfield-klubben ikke har kommet med noen formell henvendelse på Ramirez. Ei heller har klubben planer om å gjøre så.

Echo skriver at det medfører riktighet at Liverpool har speidet på Ramirez de siste 18 månedene. Vingen ble i sin tid identifisert som et transfermål av Damien Comolli, og det ble gjort innledende henvendelser på spilleren under transfervinduet i januar. Men nå som både Kenny Dalglish og Comolli har forlatt Liverpool FC har klubbens interesse for spilleren kjølnet, melder lokalavisen, som samtidig skriver at Rodgers og hans stab i stedet er interessert i flere andre spillere.

Fulham-spiss Clint Dempsey er et annet navn som ble satt i forbindelse med Liverpool i helgen. Liverpool Echo skriver at rapporter om et bud fra Liverpool på Fulham-spilleren er skivebom. Avisen slår fast at Dempsey er en spiller som Brendan Rodgers liker, men Liverpool skal ikke ha kommet med noen henvendelse på spilleren ennå.

Liverpool Echo skriver ellers at Alberto Aquilani kan være på vei bort fra Anfield, med tyrkiske Fenerbahce som den siste klubben i rekken som blir linket til italieneren. 28 år gamle Aquilani har fortsatt ikke returnert til Merseyside for å ta fatt på preseason-treningen, etter at han fikk ekstra fri i forbindelse med sitt bryllup i forrige uke. Daily Post skriver at Liverpool ønsker å kvitte seg med midtbanespilleren på billigsalg, dersom det viser seg å være mulig å få i stand en slik avtale.