Forfremmelse for Marsh

Brendan Rodgers har forfremmet Mike Marsh og innlemmet ham i staben som skal trene førstelaget på Melwood.

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Mike Marsh innlemmes i staben som skal trene førstelaget. 42-åringen forfremmes dermed fra sin rolle som U18-trener til å bli førstelagstrener, og vil nå bli en av Brendan Rodgers' nærmeste medarbeidere på treningsfeltet på Melwood. Marsh har assistert Rodgers og hans stab også i løpet av årets preseason.

- Michael vil skrive under på sin nye kontrakt denne uken. For meg er det viktig å ha folk med røtter i Liverpool i staben, som klubbens sjel på en måte, uttaler manageren til Liverpoolfc.com.

- Jeg har kommet inn og fått en forståelse av hvordan ting henger sammen. Jeg føler jeg kommer fra samme flaske som folk i Liverpool og byen, med en veldig lik bakgrunn. Det bekymrer meg ikke, og jeg har også spillere fra Liverpool i førstelagstroppen.

- Da jeg kom til Swansea gikk jeg mine egne veier og forfremmet et par stykker der, som for eksempel Colin Pascoe til førstelagstrener. Han var tidligere spiller der, og fra Swansea-området. Jeg forfremmet også Alan Curtis, som spilte for klubben i mange år og er en walisisk legende. Jeg føler det er viktig å ha folk i staben som kjenner klubbens sjel og forstår den.

- Jeg studerte staben da jeg kom til klubben. Marshy var en som hadde kommet inn som trener for U18-laget. Han var en fantastisk ung spiller i sin tid. Han gikk rett fra et publag og inn på Liverpools lag, noe som er en helt utrolig historie. Hans røtter er her i klubben. Han har lidenskap for klubben, og han har spilt for klubben. Han var her i den perioden det var et skikkelig lag her og dette var en skikkelig klubb.

- Dette er en kar jeg føler vil gjøre det bra som førstelagstrener. Marshy vil hjelpe meg og Colin med å ta gruppen fremover. Det er flott for ham, og bra for hans karriere. Han vil selvsagt lære hvordan jeg jobber. Han vil også fungere som en brobygger mellom førstelaget og akademiet. Det er viktig for meg at dette er en solid bro som unge spillere kan passere over og spille seg inn på førstelaget.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.