Fornøyd med angrepsspillet

Trener Steve Cooper var tilfreds med 4-2 seier hjemme mot Wolves i juniorserien. Kristoffer Peterson i scoringsform. Jack Dunn snart tilbake fra skade.

- Jeg var fornøyd med det første kvarteret, startet trener Steve Cooper sin oppsummering av 4-2 mot Wolves for Liverpool U18 i dag. – Da viste vi at vi var klare for kamp, vi kontrollerte spillet, scoret et fint mål og misset et straffespark.

- Siden mistet vi grepet på det, vi greide ikke å holde på ballen i like stor grad som gjorde at Wolves kunne flytte sitt spill lenger opp på banen og skape sjanser.

- Etter pausen fikk vi får midtbane til å spille pasningene mer framover og vi fikk justert posisjonene våre.

- Jeg er fornøyd med hva vi presterte offensivt i denne kampen, og de målene vi scoret. Defensivt er vi for naive i perioder.

Cooper ville ikke kommentere Seyi Ojo spesielt til LFC TV, etter at 15-åringen hadde imponert som ving i en kamp hvor han scoret en gang og la opp til ytterligere et mål.

- Dette dreier seg ikke om de individuelle spillerne men om laget og jeg synes alle de offensive spillerne var bra. Vi gjør fremgang og vi har noen unge spillere utpå der, men det gjelder også bakover hvor vår bakre firer i dag bestod av bare U17 spillere.

En annen som gjorde en god figur var svenske Kristoffer Peterson, som gjennom et straffespark scoret i sin fjerde kamp på rad.

- Treneren har bedt meg om å fokusere på å gå mer rett på mål og score mer, og det har gitt resultater, forteller kantspilleren.

- Vi ønsket å slå tilbake etter tap mot Crystal Palace sist og jeg synes vi gjorde det på en god måte.

- Dette er en herlig klubb å spille for og jeg elsker hvert minutt både på trening og i kamp.

LFC TV kunne også fortelle at man forventer at den lovende midtbanespilleren Jack Dunn vil være tilbake fra skade i løpet av de par neste ukene.