Fornøyd med ny avtale

Brad Jones er veldig glad for å ha underskrevet en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Han trives under Brendan Rodgers, og sammen med de andre målvaktene i klubben.

I dag skrev Brad Jones under på en ny langtidskontrakt. Med den usikre situasjonen til Doni, har australieneren denne sesongen blitt klubbens andrekeeper, foran Peter Gulacsi.

- Jeg er glad. Jeg er glad for å få bli, og glad for at klubben har støttet meg og sett nok til at de ønsker å ha meg her lenger, sier Jones til Liverpoolfc.com.

Han kom til klubben fra Middlesbrough i 2010, og den opprinnelige kontrakten hans skal ha vart ut denne sesongen.

- Jeg sa da jeg signerte for klubben at det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det var noe jeg ønsket som unggutt, og det har ikke forandret seg. Jeg ønsker å bli her så lenge jeg kan. For øyeblikket er klubben i en utviklingsfase, og vi forbedrer oss mye. Det er en god tid å være her, og jeg er sikker på at jeg over de neste par årene vil være en del av en suksessfull stall.

Det var Roy Hodgson som hentet Jones til klubben, og Brendan Rodgers er nå den tredje manageren han spiller under i klubben. Han har også hatt det tøft utenfor banen, da han mistet sønnen Luca for litt over et år siden.

- Det har vært vanskelige tider. Tre managere i perioden har også vært vanskelig, fordi fotball handler mye om meninger. Noen setter mer pris på deg enn andre, og jeg har funnet ut at noen managere har mer tro på meg enn andre.

- For øyeblikket er jeg veldig glad for å arbeide med Brendan og den gruppa med  spillere vi har. Da han kom, tror jeg han var usikker på om jeg skulle bli eller ikke, så jeg måtte bevise at jeg fortjente å være her.

- Han er en veldig positiv fyr, og en som ønsker å være sammen med spillerne. Prate med dem og sørge for at de vet hva han ønsker. Han var veldig ærlig med meg i starten, og sa at kanskje ting ikke kom til å fungere, men han var ærlig nok til å komme til meg og si at jeg hadde gjort det bra. Det er det du ønsker fra manageren din. Noen som er ærlig, og som du kan prate med og utvikle deg som spiller.

Med Pepe Reina sine skadeproblemer denne sesongen har Brad Jones spilt 10 kamper.

- Jeg var glad for å få sjansen. Så klart, de kom da Pepe ble skadet, men du ønsker å vise at du kan gjøre det på toppnivå, og jeg tror jeg klarte å bevise at jeg er verdig en plass i stallen. Det var en god periode for meg, men vi klarte også å få noen gode resultater i tøffe ligakamper. Jeg var veldig glad for å få den rekken med kamper, og det er ikke noe du forventer. Jeg tror ikke det er så mange målvakter som har vært her samtidig som Pepe som har fått en slik sjanse, så jeg var glad for å kunne vise at jeg kan dersom jeg må.

Han har et godt forhold til de andre målvaktene i klubben.

- Vi har et sunt forhold. Det er det samme med Peter Gulacsi. Vi er tre som jobber hver dag. John Achterberg har vært veldig bra, og presser oss hver dag. Vi fire jobber hardt. Noen tror kanskje at målvakter ikke gjør så mye i løpet av en uke, men jeg kan love deg at det ikke er enkelt. John er beinhard til tider. Vi går alle godt overens. Det er en god situasjon å være i når alle ønsker å spille. Da Pepe var skadet hadde jeg Peter rett bak meg, og du kunne se på trening at det var en god konkurranse om plassen.