Forsvarer utelatelsen av nøkkelspillere

Brendan Rodgers sier at troppen ikke er bred nok til å benytte den beste startelleveren i alle turneringer gjennom en hel sesong. Premier League prioriteres foran Europa League.

Steven Gerrard, Luis Suarez, Pepe Reina, Daniel Agger, Martin Skrtel, Martin Kelly, Glen Johnson og Joe Allen hviles alle til stormøtet med Manchester United.
- Jeg ville like å være i stand til å ta fatt på hver turnering med en ekte overbevisning om at vi kan gå hen og vinne hver turnering, men realiteten er at vi må se hvor vi står. Jeg må håndtere en kamp av gangen, sa Brendan Rodgers til pressen i går.

- Jeg følte at Hearts-kampen i forrige runde hadde innvirkning på oss på søndagen mot Arsenal. Premier League er prioritet nummer 1. Jeg har gjort det klart fra begynnelsen av med den situasjonen vi er i med spillerstallen.

- Jeg så på Real Madrid-Manchester City. Samir Nasri gikk ut med skade, men de har en stor stall til å dekke opp for ham.

- Hvis jeg mister noen av mine nøkkelspillere, kan det gjøre det vanskelig for oss i Premier League i to eller tre måneder. Jeg vil gjerne gjøre det bra i Europa League, men jeg må håndtere turneringen ved siden av andre prioriteringer.

Brendan Rodgers mener likevel at han har tatt ut en tropp til kampen mot Young Boys som skal være god nok til å vinne kampen, men at det samtidig gir unge spillere en mulighet.