Fortsatt trygg på at Sterling vil signere

Brendan Rodgers føler seg fortsatt trygg på at Raheem Sterling vil skrive under en ny kontrakt med Liverpool snart.

17-åringen har spilt seg til en fast plass på førstelaget denne høsten, men med en kontrakt som løper ut sommeren 2014 spekulerer pressen nå rundt tenåringens fotballfremtid.

- Klubben og Raheems representanter har en god dialog. Kommunikasjonen er god, så forhåpentligvis blir dette løst ganske snart, sa Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

Sterling har spilt 21 kamper allerede denne sesongen, og har også debutert på det engelske landslaget. Rodgers ble spurt om tenåringen ikke snart har behov for en pause.

- På et eller annet tidspunkt må vi gi ham en pause, det er det ikke tvil om. Han er en veldig ung mann, som fortsatt lærer spillet. Han har fortsatt tekniske og taktiske elementer han må bli bedre på.

- Det vanskeligste på dette nivået er psykologien som spiller inn. Man kan bli mentalt sliten.

- Raheem har vært fantastisk så langt. Vi skriver nå slutten av november, og han har vært helt strålende helt frem til nå. Men på et eller annet tidspunkt vil han trenge en pust i bakken. Han har vært en av våre beste spillere, men jeg må tenke på Raheems beste også, så dette er noe jeg må vurdere, avsluttet Rodgers.