Fortvilet over misbrukte sjanser

Dirk Kuyt er fortvilet over sjansene han misbrukte i 2-1 tapet for Arsenal på lørdag, og karakteriserer nederlaget som en stor skuffelse.

- Det var svært skuffende. Jeg synes vi spilte veldig bra som lag. Vi skulle ha gjort minst tre mål, uttaler nederlenderen til Liverpool Echo.

- Samspillet med Luis fungerte bra, og vi skapte nok sjanser. Vi må imidlertid ta bedre vare på de sjansene vi skaper, konkluderer han.

- Det var helt utrolig at vi tapte kampen. Uten Van Persie er Arsenal et helt annet lag.

Om straffesparket som Wojciech Szczesny reddet har Kuyt følgende å si:

- Jeg fikk en følelse av at jeg ikke traff så rent som jeg normalt gjør, men slik er fotballen. Noen ganger scorer du mål, andre ganger misbruker du straffespark. Vi hadde andre muligheter til å avgjøre denne kampen.

Lørdagens tap satte en stopper for Liverpools rekke på 16 ubeseirede hjemmekamper. En kamprekke som strekker seg helt tilbake til mai. Langt verre sett med Liverpool-øyne er det at de røde kun har vunnet to av sine siste ti Premier League-kamper.

- Vi har ingen midtukekamp denne uken, så nå har vi tid til å komme litt til hektene igjen etter å ha spilt mange kamper de siste ukene. Vi vil være friske og raske til Sunderland-kampen, lover Kuyt.