Forventer at Spearing blir klar

Kenny Dalglish forventer å ha Jay Spearing med igjen mot Wolverhampton. Forventer en tøff kamp på Molineux.

Jay Spearing har vært ute med en hamstringskade siden Liverpool slo Manchester City 1-0 på Etihad Stadium 11. januar. En forventet at han skulle være spilleklar til helgens kamp mot Manchester United, men det var Jamie Carragher som tok rollen som ryddegutt på midtbanen. Kenny forventer å ha Spearing tilbake i morgen.

- Vi har ikke trent ennå, men vi forventer å ha Spearing klar. Han kunne vært involvert på lørdag, men vi ga han noen dager ekstra. Jeg tror han skal være klar, så vi vil kanskje bruke han, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Vi møter Wolves, så det kommer til å bli tøft. Spillerne vil trene senere i dag, så kan vi se hvem vi vil ha tilgjengelig. Noen av dem har spilt mer enn andre, så vi må sjekke og se hvordan folk føler seg før vi tar en avgjørelse på hva vi skal gjøre.

Etter årsverste og tap på Reebok Stadium reiste de røde seg mesterlig med 2-2 mot Manchester City og 2-1 mot Manchester United.

- Det er fint å se at folk som støtter Liverpool smiler. Guttene er glad for at de har gledet folk. Det kan helt klart ha gitt oss selvtillit, men vi må komme oss videre. Vi må jobbe effektivt og selvsikker, slik vi har gjort i de to siste kampene.

- Vi må være klar for det dersom vi ønsker å ta med oss noe fra kampen. Du ser ikke lag ledet av Mick McCarthy legge seg og la seg overkjøre, så vi vet hva vi har i vente. De spilte en god andreomgang mot oss hjemme på Anfield, avslutter Dalglish.