Forventer ingen god mottagelse

Roy Hodgson forventer ikke å få en god mottagelse når han returnerer til Anfield. Han sier at supporterne ikke likte ham da han var der, så hvorfor skal de like ham nå?

Roy Hodgson var intet populært valg som manager sommeren 2010, og de svake resultatene førte til at han ble erstattet av Kenny Dalglish allerede etter seks måneder. Liverpools supportere har tradisjon for å ta tidligere spillere og managere godt i mot når de returnerer til Anfield, men 64-åringen forventer ingen spesiell varm mottagelse.
- Jeg vet ikke. Jeg vil ikke tro det. Det er ingen grunn til å gi meg en god mottagelse fordi de ikke likte meg da jeg var der, så jeg kan ikke se at de kommer til å like meg nå, sier Roy Hodgson til Birmingham Mail.

- Det er ikke mange av dem jeg arbeidet med som fortsatt er der. Det kommer til å bli ganske hyggelig å se igjen en eller to av spillerne jeg jobbet med. Folk som Damien Comolli har flyttet på seg.

- Det er ikke mange kollegaer utenfor spillerstallen og materialforvalteren som jeg kjenner, og det kommer til å bli hyggelig å se dem igjen.

Liverpool har en svak hjemmestatistikk i ligaen denne sesongen – fem seirer, ni uavgjorte og to tap. Forrige helg fikk laget imidlertid et stort løft ved å sikre finaleplass i FA-cupen etter seier mot lokalrivalen Everton på Wembley.
- Jeg er sikker på at de kommer til å være i godt humør. Men deres hjemmeform har ikke vært så god. Jeg tror de vil konsentrere seg om å få tre poeng og sørge for å komme så nærme fjerdeplassen som de kan.

- Jeg kan ikke se at FA-cupsuksessen vil ha noen annen betydning for dem enn at de vil være mer selvsikre og kanskje ha litt mindre press på seg i kampen. Hvis de hadde tapt semifinalen, så ville oppmerksomheten blitt rettet mot hjemmestatistikken deres, og den har ikke vært god denne sesongen.

West Bromwich var motstander da Liverpool tok sin første seier under Roy Hodgson forrige sesong.
- Svært mange spillere har blitt hentet inn siden kampen på Anfield forrige sesong, men jeg synes det var en god opptreden av West Bromwich den dagen.