Fowler trener med Blackpool

Robbie Fowler kan være nær et overraskende comeback i The Championship. 36-åringen trener for tiden med Blackpool med sikte på å slutte seg til Lancashire-klubben for resten av sesongen.

Robbie Fowler tok kontakt med Blackpool-manager Ian Holloway denne uken, og "The Seasiders" håper at Fowlers erfaring kan kan hjelpe dem til å nå play-off.

Fowler forlot britisk fotball i 2008 etter et opphold i Cardiff. Deretter har han spilt i Australia og Thailand. Han er spilleren med fjerde flest Premier League-scoringer, 163 nettkjenninger. Blackpool har allerede bekreftet at Fowler ikke vil være tilgjengelig mot Hull på fredag dersom han signerer kontrakt.

- Det er flott å ha en som Robbie i klubben. Han så fremragende ut på trening, og jeg tror ikke han er langt unna å være i full form, sier Holloway til Blackpool Gazette.

- Har han noen kvaliteter, kan han spille ballen, kan han score mål? Ja, det kan han. Jeg tror han fortsatt ønsker å spille, og han besitter utvilsomt kvaliteter, sier Holloway til Blackpools offisielle nettside

Blackpool-spiss Gary Taylor-Fletcher, som er en stor Liverpool-fan, skrev følgende på Twitter.
- Treningen var litt religiøs i dag. Sola skinte og Gud (Robbie Fowler) kom for å trene med oss noen dager. #LEGEND.

Den tidligere Liverpool-reserven Adam Hammill har blitt lånt ut fra Wolverhampton til Middlesbrough for resten av sesongen.