Fremgang for Reina

Pepe Reina sto over med en mindre hamstringskade mot Reading. Keeperen forventer å være snart tilbake, og virker å være i rute for spill mot Everton. Synes Brad Jones vikarierte meget bra.

Pepe Reina pådro seg en hamstringskade under oppvarming i pausen av Spanias landskamp mot Frankrike i forrige uke. Han sto over mot Reading fordi det ikke var verdt å risikere at skaden ble verre. 29-åringen vil være ivrig etter å være tilbake mot Everton.

- Jeg blir bedre, litt etter litt, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.com.

- Det var ikke verdt å ta noen sjanse fordi du risikerer at det blir verre. Jeg er tålmodig og skal bli bra.

 I hans fravær vartet Brad Jones opp med en god kamp med blant annet tre redninger.

- Brad var utmerket. Han opptrådte samlet, han var god i luften, han var kjapp ut fra streken når det var påkrevet, og var god med føttene. Han hadde en komplett kamp.

- Han er en god fighter og en god keeper for Liverpool, ikke bare en stedfortreder. Han er en annen keeper for klubben. Han vil gjøre sitt beste for å spille så mange kamper som mulig.

Reina så kampen mot Reading fra tribunen.
- Det var vanskelig. Jeg har ikke gått glipp av så mange (ligakamper), og det var vanskelig fordi du er hjelpeløs. Det var frustrerende å se på, spesielt dommeravgjørelser.

Reina er glad for at Liverpool har valgt å gå for alternativet om å utvide Anfield.
- Jeg synes det er flott. Det er en god nyhet, og fornuftig også fordi atmosfæren på Anfield er så vanskelig å gjenskape på noe annet stadion i verden.