Frustrert Flanagan

Jon Flanagan synes det var svært frustrerende å tape for Wigan, når han endelig slapp til på førstelaget igjen. I går spilte han sin andre ligakamp for sesongen. Den første kom i ligaåpningen mot Sunderland.

- Vi jobbet hardt, og vi er selvsagt skuffet over resultatet. Men vi må ta oss sammen og fokusere på neste kamp, uttaler 19-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Alle i garderoben var veldig skuffet etterpå. Vi dominerte kampen. Nå må vi bare reise oss.

- Jeg synes jeg spilte bra, men resultatet er hovedsaken og vi er skuffet over det. Jeg vil fortsette å trene hardt og forsøke å imponere manageren. Forhåpentligvis får jeg mer spilletid.

- Vi utlignet tidlig i annen omgang, og like etterpå gjorde vi et mål til som ble annullert. Jeg synes ikke det var rare forseelsen, så vi var uheldige. De gjorde sitt andre mål på et dårlig tidspunkt for oss, og vi kom på hæla.

Neste oppgave for Liverpool er en bortekamp mot Newcastle søndag om en uke.

- Vi må trene hardt hele uken nå, reise oss og sørge for at vi blir klare for innsats mot Newcastle. Forhåpentligvis klarer vi å vinne der oppe.

Flanagan fikk selskap av et par andre unge spillere ute på banen på tampen av kampen. Jonjo Shelvey fikk spille et drøyt kvarter, og Raheem Sterling fikk sin Liverpool-debut fem minutter før slutt.

- Jeg var henrykt på Raheems vegne. Kenny ga de unge guttene en sjanse igjen, noe som er bra for klubben. Det viser at vi har unge spillere på vei til å slå igjennom.