Frykter ikke Liverpool

Aston Villa må stille med flere unggutter på Anfield, men manager Alex McLeish mener spillerne ikke behøver å frykte å møte et Liverpool-lag som kun har vunnet fem hjemmekamper i ligaen denne sesongen.

Alex McLeish tror Kenny Dalglish er under like stort press som enhver annen manager i Premier League.
- Det er press på alle. Jeg vet hva Kenny føler. Jeg vet at Liverpool har 11 spillere med to bein, og det er det samme med alle andre, sier Alex McLeish til Press Association.

- Det er derfor vi ikke behøver å være redde for å spille på Anfield. Samtidig tenker man at Kenny er ute etter å få en reaksjon fra sine spillere. Som sagt, alle er under press uavhengig om de er på øvre halvdel på tabellen eller i bunnen.

- Frem til sesongslutt vil hver manager og spiller være under press noen ganger, det er det ingen tvil om.

Liverpool har vunnet kun fem av 15 ligakamper på eget gress denne sesongen. Formen viser seks tap på de syv seneste ligakampene uansett bane.
- Om det er et godt tidspunkt for å møte Liverpool? Det har vært en fryktinngytende plass, og jeg er sikker på at de ønsker å gjøre det til en fryktinngytende plass igjen. I den senere tid har den ikke vært så fryktinngytende.

- Det må være utfordringen for Kenny de kommende ukene, månedene og årene. Vi skal nå møte Liverpool, og de har for tiden en litt svak periode. Vi skal forsøke å forlenge den.

McLeish tror Stewart Downing snart vil komme til å vise sin beste form etter overgangen fra Aston Villa sist sommer.
- Stewart er en flott spiller, og det tror jeg det er ingen tvil. Han har spilt mange kamper for England. Jeg tror han kommer til å lykkes på et tidspunkt, men forhåpentligvis ikke denne helgen.

Aston Villa har mange spillere ute med skader, og McLeish må sette sin lit til yngre spillere.
- Det kommer til å bli mange ukjente navn på banen eller benken. Jeg har mange unggutter her som synes de bør være på laget, og de synes de bør ha vært med å kjempe om en plass tidligere i sesongen.

- Men vi har tro på at vi kan bruke disse spillere. De har trent med førstelaget og vist at de ikke er skremt av det. De står på like mye som seniorspillerne på trening. Det er mye å lære. Vi har antallet, men ikke helt erfaringen. Jeg tror likevel at spillerne skal klare seg bra.