Fulham med formell klage til Premier League

Fulham har kommet med en formell klage på Liverpool. London-klubben er misfornøyd med hvordan de røde har opptrådt i forsøket på å hente Clint Dempsey.

Premier League bekrefter at Fulham har levert en offisiell klage på Liverpool, og saken  undersøkes nå nærmere. Clint Dempseys fremtid i London-klubben har blitt svært usikker. Amerikaneren har uttrykt ønske om å forlate Craven Cottage etter at Liverpool viste interesse, men Martin Jol har opplyst at merseysiderne ikke har fulgt opp med et bud. Brendan Rodgers bekreftet Liverpools interesse i Dempsey i forrige måned etter at New England Sports Network (NESN), nettsted eid av Fenway Sports Group, rapporterte feilaktig at 29-åringen hadde signert for de røde.

- Clint Dempsey er en spiller vi har forhørt oss om, det er så enkelt som det, uttalte Brendan Rodgers den gang.

- Ian Ayre, vår administrerende direktør, har snakket med spillerens klubb for å se hvordan situasjonen er. Det er der vi står.

- Han er en meget talentfull spiller, men vi liker ikke å snakke om andre klubbers spillere.

Martin Jol har kritisert Liverpool for deres forsøk på å påvirke Dempsey. Spilleren ble utelatt fra Fulhams tropp til 5-0-seieren mot Norwich, og vil også gå glipp av møtet med Manchester United kommende helg.

Ifølge BBC leverte Fulham klagen allerede i forrige måned, og Liverpool skal ha svart Premier League.