Fulham står på sitt prisforlangende

Fulham krever £10M for Clint Dempsey, men Liverpool ønsker ikke betale en slik overgangssum for en 29-åring med kun ett år igjen av kontrakten. Ingen bud på Andy Carroll.

Mens Liverpool ser ut til å komme stadig nærmere overgang for Swanseas Joe Allen, virker situasjonen fastlåst for Fulhams Clint Dempsey. The Cottagers nekter å senke sitt prisforlangende på £10M for den amerikanske landslagsspilleren. Liverpool ønsker ikke å betale en slik overgangssum for en 29-åring som har 12 måneder igjen av sin nåværende avtale.

London-klubben er svært ivrige etter å beholde Dempsey, som scoret 23 mål i alle turneringer forrige sesong, og har nå tilbudt ham en lukrativ kontrakt for å overbevise ham om å bli værende på Craven Cottage.

Brendan Rodgers har hittil kun hentet inn £11M-spissen Fabio Borini. Liverpools manager håper å selge de spillerne som han anser som overflødige for å styrke transferbudsjettet.

Foreløpig har det ikke kommet inn noen bud om en permanent overgang for Andy Carroll etter at Newcastle fikk avslått forsøket om å låne spissen for hele kommende sesong. Liverpool vil vurdere bud på £20M. Dersom bud uteblir, vil Carroll bli værende på Anfield.


Kilde: Liverpool Echo