Fulham trekker klage

Liverpool har skrevet brev til Fulham og bedt om unnskyldning for måten klubben opptrådte på i forsøket på å hente Clint Dempsey. Fulham trekker sin offisielle klage til Premier League.

I mai antydet formann Tom Werner at Liverpool var interessert i Clint Dempsey. Senere ble det publisert en nyhetssak på NESN, et nettsted eid av Fenway Sports Group, om at en overgangsavtale var sluttført. Manager Brendan Rodgers snakket også positivt om den amerikanske landslagsspilleren i sommer. Fulham mener Liverpools oppførsel fikk Clint Dempsey til å ønske seg vekk fra London-klubben.

Dempsey spilte ikke for Fulham under pre-season eller de første kampene for sesongen etter at han hadde informert sin arbeidsgiver om at han ønsket en overgang. Han sluttet seg til Tottenham på transferdeadlineday etter at Liverpool ikke lyktes med å komme med et høyt nok bud.

Fulham leverte en offisiell klage til Premier League på Liverpool, men klubbene har ifølge Daily Mail lagt saken død etter at Liverpools formann Tom Werner møtte Fulham-eier Mohamed Al Fayed til fredssamtaler. Liverpools administrerende direktør sendte så et brev og innrømmet at klubbens oppførsel var feil og aldri burde skjedd.

- Vennligst se på dette brevet som et ekstra uttrykk for oppriktig anger og beklagelse fra klubben for våre handlinger i sommer. Vi kan være bedre enn dette og lover å tilstrebe det, skriver Ian Ayre i brevet til Fulham.

BBC melder at Premier League nå vurderer å avslutte sin etterforskning i saken. Det er fortsatt en mulighet for at Liverpool risikerer straff dersom Premier League finner ut at Anfield-klubben har brutt reglene. Premier League har vært på saken siden juli, og det var ventet en avklaring i løpet av noen uker.