Fulham U21 - Liverpool U21 1-2

Scoringer fra Adam Morgan og Krisztian Adorjan gjorde at Liverpools reservelag vant i London.

Liverpool: Gulacsi; Flanagan, Sama, Sokolik (Smith 46), Robinson; Coady, Roddan; Morgan, Adorjan (Nacho 90), Pacheco; NGoo (Teixeira 57).
Ubenyttede reserver: Ward, Pelosi.

3.min: 0-1 ADAM MORGAN - Morgan krangler seg fri litt ute til høyre i straffefeltet og setter inn en god avslutning inne ved motsatt stolperot.

23.min:
Venstrevingen til Fulham får rundt Flanagan helt nede ved dødlinjen, men Sama blokkerer innlegget.

I en åpen første halvdel av 1.omgang har Liverpool hatt et solid overtak, men blitt litt for omstendelige i den siste tredjedelen.

33.min: Pacheco skjærer inn fra venstrekanten og prøver å bende ballen inn i det bortre krysset, men en god meter utenfor.

40.min: 1-1 CAULEY WOODROW - Helt ut av det blå utligner Fulham da spissen Woodrow blir gitt litt plass av Sokolik ute til høyre, har ingen å spille til i midten, og dæljer ballen over hodet på Gulacsi og inn via tverrliggeren. Dyktig, og heldig.

45.min: Kasami spiller fram Woodrow, som skyter i steget, men Gulacsi er med på den.

Pauserapport: Liverpool har virket som det klart beste laget, men etter å allerede ha vunnet sin avdeling i ligaen betyr ikke denne kampen så mye, og det bærer oppgjøret preg av. Det har blitt slurvet både med den siste pasningen og ved enkelte situasjoner i forsvaret. Fulhamspissen var riktignok heldig som scoret fra nesten nødvinkel mot slutten av omgangen, men den nye treneren Alex Inglethorpe behøver å stramme opp sine elever i pausen.

46.min:
Brad Smith kommer inn for Jakub Sokolik. Det betyr at Jack Robinson går inn i midtforsvaret og Smith spiller venstreback.

48.min: Kasami spiller fram Tavares, som skyter hardt rett på Peter Gulacsi. Fulham har startet best etter pause.

53.min: Fin stikker fra Roddan og NGoo kommer igjennom i midten. Avslutningen treffer leggen til keeper, da han burde ha scoret.

55.min: Brister hos Fulham får gult kort.

56.min: 1-2 KRISZTIAN ADORJAN - Pacheco skyter et hardt skudd fra 20 meter som keeper må gi retur på, og Adorjan er påpasselig fremme og setter ballen i nettet.

57.min: Joao Carlos Teixeira inn for Liverpool, mens Michael NGoo har gjort sitt for i dag. Det gjør at Dani Pacheco går opp på topp.

62.min: Fulham spiller et langt angrep, men Tavares går ikke noe dreis på skuddet fra 16 meter som går utenfor.

64.min: Vigen Christensen og Banya ut for Fulham, Donegan og Pritchard inn.

68.min: Godt raid og skudd av Adorjan, keeper slipper skuddet, og Pacheco setter returen svakt utenfor fra kort hold.

70.min: Brister må ut med skade og Minkwitz kommer inn for Fulham.

74.min: Adorjan kommer seg glimrende fri på venstresiden, men treffer ikke skikkelig da han prøver å avslutte fra spiss vinkel.

77.min: Woodrow kommer i skuddposisjon på 20 meter, men forsøket fra spissen til Fulham går rett på Gulacsi.

80.min: Liverpools forsvar får ikke klarert etter en corner, men Woodrow treffer ikke helt på et brassespark.

90.min: Adorjan ut og Nacho inn på overtid.

Sluttrapport: I en sjanserik kamp følte en at Liverpool hele tiden hadde et større offensivt gir å legge inn, men vertene hadde også muligheter til å kunne tatt poeng. NGoo og Pacheco brente store sjanser etter pause da man hadde mulighet til å punktere kampen. På et noe ujevnt gjestelag synes vi Jack Robinson var bra både som venstreback og midtstopper, Conor Coady var stødig sentralt, Adam Morgan var energisk ute på høyrekanten, mens Krisztian Adorjan var involvert i mange av lagets beste angrep.