Gerrard ble fansens valg i mars

Steven Gerrard er kåret til Standard Chartered LFC Player of the Month for mars. Liverpool-kapteinen fikk 39% av stemmene. Han ber supporterne om å være tålmodige.

Steven Gerrard nettet hattrick i 3-0-seieren mot Everton, men hjalp også Liverpool til en kvartfinaleseier mot Stoke i FA-cupen. 31-åringen spilte seks kamper i mars og fikk 39 prosent av stemmene i kåringen av Standard LFC Player of the Month på Liverpoolfc.tv.  Martin Skrtel (19%) og Luis Suarez (18%) fulgte på den neste plassene.

- Det er alltid hyggelig å bli belønnet for personlige prestasjoner, men jeg har fra første dag sagt at det alltid handler om laget, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Mars var en blandet måned. Vi innehar en ligaplassering vi ikke er fornøyd med. Vi må se på oss selv og forsøke å komme høyere på tabellen så fort som mulig.

- Everton-kampen var selvsagt et høydepunkt for meg i mars. Det var en flott forestilling av laget, men bortsett fra det har det ikke vært mange høydepunkter.

- La oss håpe det bli mange fler i april og at vi kan klatre på tabellen og ta oss til FA-cupfinalen. Selv om vi har vært ustabile ligaen, har vi vist at vi har en sterkere tropp og at vi kan slå alle.

Ved prisoverrekkelsen ble Gerrard spurt om han hadde et budskap til supporterne som har stemt ham frem til månedens spiller.
- Som spiller er det alltid hyggelig å vite at du gjør jobben din skikkelig. Nå må jeg hjelpe laget til å forbedre seg og bli mer stabilt. Det står mange utfordringer foran oss denne sesongen. Jeg ber supporterne om å være tålmodige. Vi skal snu dette.