Gerrard er blitt syk

Steven Gerrard er blitt syk, og kommer ikke til å være med flyet når Liverpools tropp reiser til Italia for å møte Udinese i den siste og avgjørende gruppespillkampen i Europa League. Lucas Leiva og Daniel Agger blir heller ikke med til Italia. Duoen blir hvilt.

Liverpool Echo melder at Steven Gerrard ikke kan spille Liverpools avgjørende Europa League-kamp mot Udinese i morgen kveld. Liverpool-kapteinen sliter med sykdom, og kommer ikke til å reise med troppen når hans lagkamerater flyr til Italia i dag.

Lucas Leiva og Daniel Agger reiser heller ikke til Italia, melder lokalavisen. Liverpool-ledelsen har konkludert med at det er best at Leiva får hvile frem til søndagens kamp mot West Ham i London, etter å ha spilt lenger enn planen var i comeback-kampen mot Southampton. Brendan Rodgers ønsker heller ikke å ta noen sjanser med Agger, som han helst ser er godt opplagt når de røde gjester Upton Park. Dansken har startet 13 ligakamper på rad nå, noe som er hans lengste sammenhengende rekke med ligakamper i løpet av en sju år lang Liverpool-karriere.

Echo skriver at foruten trioen Gerrard, Lucas og Agger reiser Liverpool med hele sin tropp til Italia. Det betyr blant annet at Luis Suarez kommer til å spille sin første bortekamp i Europa for klubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.