Gerrard får ny kontrakt

Steven Gerrard har bare halvannet år igjen av sin Liverpool-kontrakt, og The Guardian melder at Anfield-klubben nå står klare til å tilby kapteinen en ny avtale.

Brendan Rodgers bekrefter overfor avisen at han vil tilby Steven Gerrard en ny kontrakt med Liverpool.

- Steven er viktig for oss, og vi innser det. Jeg vet at han har 18 måneder igjen av kontrakten sin, og jeg ønsker at han skal spille lenger enn det for denne klubben og dette laget, uttaler Rodgers.

- Steven er skikkelig sulten på suksess. Han er kanskje 32 år gammel, men han har fortsatt mye å gi. Han gjør de riktige tingene, spiser godt, driver en god rehabilitering og jobber hardt. Han gjør alt riktig.

- Dette er en kar som har riktig livsførsel som fotballspiller, og det gjør at han kan spille til langt opp i 30-årene. Jeg ønsker at han skal bli her lenger enn hans nåværende kontrakt. Jeg ønsker at han skal forlenge den. Det er det ikke tvil om. Han har spilt hvert eneste minutt av hver eneste ligakamp for oss denne sesongen, noe som viser hvilken utrolig type han er.

Gerrard scoret for andre kamp på rad da Liverpool slo Fulham 4-0 i går. Han hadde gått 17 kamper uten scoring for klubb- og landslag før trøstemålet mot Aston Villa forrige helg.

- Se på statistikken hans denne sesongen. Han er der oppe sammen med de mest innflytelsesrike midtbanespillerne i Premier League. Han er på topp når det gjelder å skape sjanser, med sine pasninger og sin evne til å holde på ballen. Alle de viktige tingene. Jeg finner det utrolig at han har blitt kritisert. Det er helt latterlig. Jeg ser ham jobbe hver dag, og ser ham spille i kampene. Det er utrolig at han blir kritisert.

- OK, han har kanskje ikke scoret så mange mål som han gjorde for fem eller seks år siden, men det betyr ikke at han ikke påvirker utfallet av kampene. I mine øyne har han vært helt i toppklasse etter at han begynte å skjønne hvordan jeg ville at vi skulle spille. Han er en inspirasjonskilde som kaptein for oss. Han har vært en viktig kar for utviklingen av dette laget. Vi blir bedre, vi vokser som lag, og han har påvirket det.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.