Gerrard forsvarer Dalglish

Liverpool viser svak form for tiden. En seier på de seneste seks Premier League-kampene har har ført til kritikk mot Kenny Dalglish, men kaptein Steven Gerrard forsvarer sin manager.

Bunnpunktet denne sesongen ble trolig nådd med 1-3-tapet mot Bolton, og kritiske røster har begynt å spørre seg om Kenny Dalglish er rett mann for managerjobben i Liverpool FC.

- Endringer skjer i fotballklubber år etter år fordi alle er desperate etter suksess, sier Steven Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Endringer skjer hele tiden. Men når det viskes om å bytte ut manageren etter ett tap, er det latterlig. Det er helt latterlig, og det er noe jeg ikke bryr meg om i det hele tatt..

- Vi alle vet hva Liverpool FC handler om. Dersom man får et dårlig resultat, vil noen rope etter en forandring, men du må akseptere det og komme deg videre.

- Det eneste som trengs å forandre på er at folk ikke skal prestere som mot Bolton, men istedenfor vende tilbake til den måten vi har spilt på i 95 prosent av tiden under Kenny Dalglish, og det har vært bra.

- Kenny snakket til oss i garderoben etter kampen og på mandag før trening. Han var ikke sint. Han bare sa det slik det var. Han lot det ikke renne over for seg og han mistet ikke kontrollen. Han fortalte enkeltindivider og oss som gruppe at det ikke var akseptabelt.

- Jeg håper spillere tenker det samme. Vi må se på oss selv som individer og komme med en stor respons på onsdag fordi det er en stor kamp.

I kveld venter ligaleder Manchester City hjemme på Anfield i kamp om en finaleplass i Carling cup.
- Jeg synes ikke vi er langt unna. Jeg synes vi er nærme. Vi har vist at kan vi slå alle i ligaen når vi har dagen. Beviset er der.

- Men på den annen siden har vi også bevist at vi kan tape for alle i ligaen. Det er noe vi må lære av. Vi må være mer hensynsløse og få resultatene selv når vi ikke spiller så bra.

- Vi har hatt skader på gode spillere. Det er ikke et lag som ikke ville ha savnet Lucas på den måten han har spilt. Jeg har også vært ute lenge. Ethvert lag ville ha savnet Luis Suarez.

- Jeg vil argumentere til jeg dør om noen sier at vi ikke har en like god tropp som i fjor, men man blir bedømt utifra resultatene, og det er opp til oss å snu disse uavgjorte kampene til seirer.

- Det er vårt ansvar å gjøre det. Vi forstår det som spillergruppe at media og deler av supporterne vil være frustrert. Men det er opp til oss å få dette riktig.

Reaksjonen etter Bolton-tapet kom kanskje som en overraskelse på noen av de nye spillerne.
- Folk som er nye i klubben vil kanskje forstå det litt mer etter en opptreden som det. Du kan ikke spille slik her. Supporterne vil ikke akseptere det, de fortjener det ikke. Det er ikke tillatt. Da får du kjeft og blir kritisert av manageren, noe som vi alle har opplevd.

Liverpool leder 1-0 før returmøtet med Manchester City. Finaleplassen er på ingen måte klar.
- Det er farlig å ta fatt på kampen å tro at vi skal forsvare ledelsen. Man City er en for god motstander til at vi kan forsøke det, og det har de vist på Old Trafford, White Hart Lane og Arsenal.

- Hvis de har dagen, er de kanskje et av de beste lagene for tiden. Men man skal ikke frykte dem. Vi har vist at vi kan beseire dem.

- Men mot Bolton hadde vi kanskje én spiller, Craig Bellamy, som kan være fornøyd med spillet sitt. Mot City trenger vi elleve, ellers kommer vi ikke til Wembley.