Gerrard imponert over Allen

Steven Gerrard er meget imponert over Joe Allens spill i waliserens første kamper for Liverpool.

Allen ble kåret til banens beste spiller da Liverpool spilte 2-2 mot Manchester City på søndag. Velfortjent, ifølge Gerrard.

- Når du skifter klubb for store penger forventer folk at det tar litt tid før man finner seg til rette. Det er helt naturlig at du gir nye spillere litt tid, men det virker som Joe har cruiset inn på laget og har funnet seg veldig, veldig godt tilrette, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Joe er liten av vekst, men slår gode pasninger, er trygg med ballen og jobber veldig hardt for laget. Om han fortsetter å prestere på dette nivået tror jeg vi har funnet en skikkelig god spiller.

Gerrard håper at Liverpools spill i kampen mot City skal sette standarden for de røde denne sesongen.

- Det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Når du spiller så bra og likevel bare får uavgjort, føles det som et tap. Men ingen henger med hodet, for dette var en flott respons på tapet for West Bromwich. Alle, fra Pepe i mål til Luis på topp, presterte bra. Vi er veldig godt fornøyd. Dersom dette er hvor vi legger lista når det gjelder egne prestasjoner fremover, tror jeg vi kan gjøre det veldig bra.