Gerrard imponert over Suarez

Steven Gerrard uttrykker sin beundring for Luis Suarez, som i går gjorde sitt andre hat-trick på Carrow Road på to kamper.

Liverpools nummer 7 var nærmest ustoppelig i 5-2 seieren over Norwich, og skrev seg med inn i historiebøkene med hat-trick i to bortekamper på rad mot samme motstander.

- Luis har hatt to fantastiske dager i Norwich. Han er en magiker når han er i form, og det var han utvilsomt i går, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Han gjorde tre mål, men det kunne fort ha vært fem eller seks, og han ble også snytt for et straffespark. Det sier litt om hvor god prestasjonen hans var.

Liverpool tok endelig årets første ligaseier, noe som var svært etterlengtet.

- Det var en komfortabel seier for oss. Vi gjorde fem mål, men det vi er mest fornøyd med er at vi fortsatte å spille bra. Noen ganger er det lett å synes synd på seg selv når ting ikke går din vei, men vi har ikke gjort det og har fortsatt å gjøre de riktige tingene. Til slutt fikk vi vår belønning.

- Det var en merkelig følelse når vi tapte mot Manchester United forrige helg, fordi vi spilte veldig bra og burde ha slått dem. Så det var fint å spille bra igjen og vinne denne helgen. Pasningsspillet vårt fungerer bra, og vi gjør det manageren vil at vi skal gjøre, nemlig å spille ballen i høyt tempo. Jeg trives med det.

Unge spillere som Suso og Andre Wisdom spilte fra start for første gang i Premier League i går, og Raheem Sterling fikk en ny hel kamp.

- Mange snakker om akademiene og spillere som kommer opp fra egne rekker, men det krever at du har en manager som har mot til å gi de unge spillerne en sjanse. Vår manager har gjort det fra første dag av. Han fortalte dem allerede første dag at dersom de viser de riktige holdningene og den riktige innstillingen til trening, vil han gi dem en sjanse. De klarer seg bra. Vi benyttet en fin miks av ungdom og erfarne spillere i dag, og vi som har en del erfaring vil hjelpe til med å rettlede de unge spillerne.