Gerrard ønsket ikke å kommentere Allen

Steven Gerrard ønsket ikke å kommentere Joe Allens tilstedeværelse på Anfield under kampen mot FC Gomel overfor ESPN, enn så lenge waliseren ikke har signert for Liverpool ennå.

- Jeg vil vise manglende respekt dersom jeg snakker om Joe Allen som Liverpool-spiller nå, men han er en veldig god spiller, sa Gerrard til de ventende reporterne etter Gomel-kampen.

- Dersom vi klarer å sikre oss underskriften hans på en kontrakt, er jeg sikker på at han vil gi laget vårt mye, men enn så lenge må jeg være veldig forsiktig med hva jeg sier, la han til.

Gerrard scoret sitt 150.mål for Liverpool da han satte inn de rødes andre scoring mot hviterusserne.

- Det er alltid hyggelig å score mål for Liverpool, og dersom det betyr at jeg er der oppe med eliten av Liverpool-spillere gjennom tidene er det fantastisk, men jeg er ærlig talt mer opptatt av at vi når de målene vi setter oss for sesongen.

- Målet er å bli blant de beste i Europa igjen, og spille i Champions League. Vi ønsker å gjøre det bra i Europa League denne sesongen. Det er et flott trofé vi kjemper om, og vi ønsker å henge med i turneringen så lenge som mulig.