Gerrard roser Carroll

Gerrard mener at han og Carroll stadig utvikler et bedre samarbeid. Synes spissen var Liverpools beste i dag. Liverpool ble bedre ettersom kampen skred frem. Innrømmer at Carling Cup-finalen var i tankene.

- Carroll blir bedre og bedre på trening, og han var vår beste i dag, uttalte Steven Gerrard til ESPN.

- Vi mener at jo mer vi spiller sammen, desto bedre vil vi fungere sammen. Vi er alle gode spillere, og gode spillere liker å spille med andre gode spillere. Vi er alle på samme bølgelengde nå.

Liverpool er videre til neste runde i FA-cupen, men neste helg venter Carling Cup-finalen på Wembley.
- Det er først og fremst alltid hyggelig å vinne og deretter vinne overbevisende. Til slutt giret vi opp noen hakk og ble bedre og bedre ettersom de 90 minuttene gikk. Vi fortjente scoringene.

- Det viktige var å fokusere på kampen. Carling Cup-kampen var i tankene våre for vi har en stor kamp på Wembley neste uke, men vi ønsker å komme til Wembley igjen i FA-cupen, så i dag var like viktig.

I 6. runde venter Stoke hjemme på Anfield.
- Det kommer ikke til å bli en enkel kamp. De kom hit i ligaen og var veldig hardføre, de forsvarte seg bra. Det var en tøff kamp for oss, og vi forventer en tilsvarende kamp. Forhåpentligvis kan vi sette sjansene våre denne gang og komme til Wembley igjen. Det ville være fantastisk for supporterne.

Carroll satte Brighton under press i hele kampen, og han scoret også et utsøkt mål.
- Ethvert mål føles bra, men det kunne ikke ha blitt bedre i dag med det resultatet også. Nå er vi videre til neste runde.