Gir alt som venstreback

Stewart Downing var en av Liverpools beste spillere i 3-1 tapet for Aston Villa på lørdag. Det i en uvant rolle som venstreback.

Downing insisterer på at han vil gi alt for laget, og har ingen problemer med å spille back når situasjonen tilsier det. Mot Villa vikarierte han for skadede Jose Enrique.

- Jeg spilte venstreback et par ganger for Middlesbrough også, når vi lå under i UEFA-cupkamper og virkelig måtte satse offensivt. Men de gangene var det mer i en rolle som ving-back, for det var situasjoner der vi måtte kaste alle mann i angrep, forklarer Downing til Liverpool Echo.

- Posisjonen som venstreback er veldig annerledes enn hva jeg har vært vant med i mesteparten av min karriere, men jeg ønsker bare å spille fotball. Dersom det er som venstreback, så får det være slik. Jeg synes jeg har klart meg bra der, fortsetter han.

- Jeg er en offensivt anlagt spiller, som liker å spille ute på kanten, men dersom manageren ønsker å bruke meg i andre posisjoner gjør jeg det med glede, avslutter Downing.