Gir opp å hente Walcott i januar

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC nå har gitt opp forsøket på å hente Arsenal-angriperen Theo Walcott til Anfield i januar. Men Merseyside-klubben håper å sikre seg spilleren på gratisovergang til sommeren.

Echo hevder at Liverpool FC var beredt til å by så mye som £8M for Walcott i januar, etter at 23-åringen har takket nei til en ny femårskontrakt hos Arsenal. Chelsea, Manchester United og Manchester City har også vist interesse for Walcott.

Liverpool tror nå at Walcott vil bli i Arsenal ut sesongen, etter at Arsene Wenger har gjort det klart at de ikke ønsker å selge spilleren i januar. Det passer også Walcott fint, da det gir ham god tid til å vurdere tilbud fra andre klubber når kontrakten hans med The Gunners går ut i juni.

Dersom dette skjer, vil det utvilsomt bli hard konkurranse om Walcotts signatur til sommeren. Juventus er en av flere europeiske klubber som følger hans situasjon.

Liverpool FC håper imidlertid at de har gode kort på hånden i kampen om angriperens underskrift, på grunn av at Walcott har vært Liverpool-fan siden barndommen. Han har også samme agent som Brendan Rodgers. Liverpool vet imidlertid at Champions League-fotball kan bli avgjørende for Walcott.