Glad for å inngå i managerens planer

Jonjo Shelvey fikk først inntrykk av at Brendan Rodgers ville låne ham ut, men etter pre-season fikk han bekreftelsen om at han figurerer i managerens fremtidplaner.

- Når en ny manager kommer inn, er du i tvil om du er med i planene hans. Da Brendan Rodgers først kom hit, sa han til meg at jeg ville være en av dem han ville sende ut på lån, sier Jonjo Shelvey til Sunday Mirror.

- Jeg tok meg nær av det og følte at jeg måtte vise sjefen at jeg ønsket å bli værende her. Jeg synes jeg klarte det under pre-season, og det ga seg utslag. Da vi kom tilbake fra turen til Amerika, sa han til meg at han ønsket at jeg skulle være en stor del av hans planer.

- Det gir deg mer selvtillit når du hører sjefen snakke slik. Jeg har vært tålmodig og stått på, og nå føler jeg at jeg får belønning.

Liverpool møter Arsenal på Anfield i dag.
- Han ønsker at vi skal spille ballen. Det er måten han ønsker at vi skal spille på. Når vi mister ballen, skal presset være der fordi du da vil gjenvinne den langt hurtigere. Det passer meg meget bra.

- Vi gjorde det mot Man City, og det var derfor Swansea gjorde det så bra. Hvis dere ser på store lag som Barcelona, gjør de alle det, så vi forsøker bare å etterligne dem.