Glad for at så mange unge spillere får sjansen

Førstelagstrener Mike Marsh er glad for at så mange unge spillere vil få sjansen for førstelaget i kveldens ligacupkamp mot West Bromwich. Karer som Andre Wisdom, Suso og Samed Yesil starter antagelig kampen, mens Jerome Sinclair og Stephen Sama kan få en plass på benken.

- Suso var strålende mot Manchester United i helgen. Han lot seg ikke påvirke av begivenheten. Vi spilte altså mot Manchester United på hjemmebane, og vi må huske på under hvilke omstendigheter kampen gikk også, og han håndterte dette veldig bra. Han har den arrogansen som kreves for å spille i disse storkampene, og jeg syntes han spilte enestående bra, uttaler Marsh til Liverpoolfc.com.

- Manageren stoler på de unge spillerne. De har trent på Melwood, og han kan se at de kan spille. Det handler bare om å finne den riktige muligheten til å vise frem deres talent. Manageren er ikke redd for å benytte dem, fortsetter han.

- Andre Wisdom viste sine egenskaper mot Young Boys. Han er stor og fysisk sterk, og bruker ballen godt. Han ble gitt en mulighet, og tok vare på den. Jeg var henrykt over at han scoret. Han jobbet veldig hardt. Han spilte i en uvant posisjon, da han vanligvis spiller midtstopper for reservelaget. Han fikk en sjanse som høyreback, og tok godt vare på den.

- Nå er det viktig at vi ikke legger for mye press på disse unge spillerne. Det at Andre Wisdom nå er involvert med førstelaget tar litt av presset bort fra Raheem Sterling, i og med at vi begynner å snakke om andre unge spillere. Raheem var igjen strålende på søndag, og var uheldig som ble byttet ut, men vi måtte justere litt på ting grunnet Jonjo Shelveys utvisning.

- Jeg er henrykt over at disse unge spillerne nå ser ut til å slå igjennom på førstelaget. Mange av dem trener nå fast med oss på grunn av alle skadene vi har. De spiller veldig bra på trening, og jeg tror aldri unge spillere i Liverpool har hatt en bedre mulighet til å slå igjennom enn akkurat nå. De er som sagt på Melwood, trener godt med førstelaget, og jeg er sikker på at de som får muligheten vil ta vare på den.

- Vi kjemper på mange fronter. Vi har ligacupen i kveld, og vi har Europa League, så de vil få muligheter.

- Vi må gjøre en del endringer på laget til kveldens kamp mot West Bromwich. Det må vi klare å håndtere. Vi har gode spillere i troppen, så uansett hvem som spiller i kveld vil de prestere bra. Laget er ikke tatt ut ennå, men jeg er sikker på vi tar hensyn til at vi møter Norwich på bortebane i helgen. I tillegg har vi en del skader.

Liverpool tapte ligaåpningen mot West Bromwich på The Hawthorns. Marsh håper de røde har lært en del av den kampen.

- Ideelt sett greier vi å beholde 11 mann på banen. Jeg synes vi kontrollerte mesteparten av kampen, men de gjorde et fantastisk mål slik at vi ble liggende under 1-0 ved pause. Jeg tror ikke det ga noe godt bilde av førsteomgangen. Deretter fikk vi en mann utvist og to straffespark mot oss, og så stod det 2-0. Etter det mistet vi grepet. Det var et forferdelig resultat, men frem til pause var vi det beste laget og skulle ha ledet ved halvtid.

- West Bromwich har hatt en meget god start på sesongen. De har hatt flere positive resultater og er nær toppen av tabellen. Men ut fra den første kampen vi spilte mot de har vi ikke noe å frykte i kveld.

- Jeg tror ikke tilnærmingen vår vil være annerledes på grunn av det som skjedde i ligaåpningen. Vi vet hva vi har i vente, så vi får ingen overraskelser. Dette er en ny kveld, en ny kamp, og jeg er sikker på at de også vil gjøre noen endringer på laget og hvile noen av sine spillere.

- Alle turneringer er viktige, men folk må forstå at ligaen er vår prioritet. Vi har en viktig kamp mot Norwich på lørdag, og vi trenger våre rutinerte spillere i den kampen. Vi kommer nok til å benytte et par spillere som ikke er så berømte som Daniel Agger i kveld.

- Vi har heldigvis kamper de fleste midtuker. Vi har spilt mot Hearts, Young Boys og nå West Bromwich, så de unge spillerne mangler såvisst ikke selvtillit eller kvalitet. Prestasjonene har vært veldig gode. Jeg vet vi ikke har tatt tre poeng i ligaen ennå, men dersom vi fortsetter å spille som vi har gjort vil det kun være et tidsspørsmål.

- West Bromwich har hatt en utmerket start på sesongen og fått noen veldig gode resultater, ikke bare mot oss. De slo Everton, og har også fått noen gode resultater på bortebane, så de har fått en god start og jeg ønsker Steve Clarke lykke til videre.

- For vår egen del var vi veldig skuffet etter søndagens tap for Manchester United, fordi vi spilte godt nok til å vinne kampen. Derfor var det så skuffende å tape. Vi var litt deprimerte etterpå, men vi kan ta med oss mye positivt fra måten vi spilte på.

- Det er frustrerende å ikke få de poengene som prestasjonen fortjener, men vi må begynne å ta vare på sjansene våre og ikke slippe inn tåpelige mål. Inntil vi klarer det, vil vi ligge i samme posisjon. Vi spiller god fotball til tider, og kunne ha vært blant topp fire ut fra hvordan vi har spilt, men slik har det ikke gått og vi må forsøke å forbedre oss.

- Spillerne var utmerkede på søndag. Selv når vi spilte med 10 mann syntes jeg vi var det beste laget, og spilte den beste fotballen. Det lover bra for fremtiden.

- Det er bra at vi har dominert mot begge Manchester-lagene på Anfield. Mot United hadde vi i en periode ballen 65% av tiden. Vi fikk selvsagt Jonjo utvist like før pause, og deretter ble det 50-50. Dersom vi klarer å beholde 11 mann på banen og ligge på 65% ballinnehav er jeg sikker på at vi vil vinne flere kamper enn vi taper.

- Laget er sakte men sikkert i ferd med å sette seg. Vi fikk et positivt resultat i Sunderland, selv om vi også skulle ha vunnet den kampen, og vi spilte veldig bra og scoret fem mål i Europa mot Young Boys. Vi spilte bra mot Manchester United, og nå handler det bare om å få de riktige resultatene. Steven Gerrard spiller veldig bra for tiden, og driver laget fremover.