Glad hat-trickhelt

Luis Suarez var glad for å ha scoret sitt første hat-trick i Liverpool-trøya, men sier at det viktigste var at laget vant.

Luis Suarez sitt hat-trick mot Norwich gjorde at uruguayaneren nå står med 11 fulltreffere i Premier League denne sesongen og 17 totalt på sine 36 kamper (34 fra start). Alle tre målene var det høy klasse over, og det var et hat-trick det skal bli vrient å toppe. Selv var 25-åringen ydmyk etter prestasjonen.

- Det var veldig spesielt for meg å score mitt første hat-trick for Liverpool, men det viktigste var at laget vant. Det var en god følelse å feire sammen med supporterne, og laget spilte veldig bra, sier Suarez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er takknemlig for Steven etter det første målet, da han spilte meg gjennom og satte oss i rute for å ta de tre poengene.

Det siste målet var en perle fra fryktelig langt holdt. Han var usikker da journalistene ville vite om det var hans beste så langt i karrieren.

- Jeg vet ikke. Det var et fint mål, men jeg synes jeg har scoret noen andre fine mål også. Det er noe jeg liker å prøve meg på. Jeg så at målvakten sto langt unge, og heldigvis for meg gikk ballen i nettet. Jeg var veldig glad, avslutter Liverpools toppscorer.