Glen tar gjerne straffe

Glen Johnson uttaler til Press Association at han gjerne tar straffespark for England om EM-kvartfinalen mot Italia går til straffespark-konkurranse.

- Dersom jeg får muligheten vil jeg ta straffespark. Det kan jo hende at alle må ta også, sier høyrebacken.

- Dette er ikke noe vi har snakket om. Du kan selvsagt ikke kontrollere slike ting. Det kan bli straffespark-konkurranse, men det behøver slett ikke bli det, fortsetter han.

Johnson føler ellers at England har fortjent mer skryt for sin innsats så langt i mesterskapet.

- Jeg synes flere kritikere burde ha vist oss mer respekt. Men dette er det ingen som tenker på innad i troppen. Det er bare folk utenfor troppen som er kritiske, så det er ikke så viktig.

27-åringen er fornøyd med at han har fått starte samtlige tre EM-kamper så langt, trass i hard konkurranse om høyreback-plassen.

- Jeg spilte alle kampene i siste VM, og jeg har spilt i majoriteten av landskampene fra da av og frem til nå. Jeg har spilt i alle EM-kampene, så jeg må jo være førstevalg, må jeg ikke?

- Alle spillere ønsker å spille fast på laget de spiller for. Ingen ønsker å komme inn og bare spille en kamp nå og da. Som spiller ønsker du å spille hver eneste gang.

Johnson frykter Italia, både med og uten Manchester City-stjernen Mario Balotelli.

- Om Balotelli starter er opp til Italias manager. Det spiller ingen rolle for meg personlig. Mario kan snu en kamp, og ha mye og si for utfallet av kampen, både i negativ og positiv forstand. Han er en fantastisk spiller, men Italia har en tropp med 23 gode spillere. Vi kan ikke bekymre oss for en enkelt spiller.