God debut av Raheem Sterling

17-årige Raheem Sterling hadde en god kamp da England U21 vant 1-0 hjemme mot Serbia i playoff til EM. Jordan Henderson spilte hele kampen på midtbanen.

Sterling startet friskt ute på Englands venstrekant, selv om han fikk et merkelig gult kort etter bare noen få minutter. På den andre siden herjet for øvrig tidligere akademispiller Tom Ince, men det stod målløst ved pause selv om engelskmennene hadde flere bra sjanser bl.a. gjennom et langskudd fra Jordan Henderson like over.

Raheem Sterling ble byttet ut etter 66 minutter, like etter at England hadde tatt ledelsen ved Dawson på straffe, og hvor unggutten hadde gjort en meget bra kamp.

Jordan Henderson var også bra som kaptein sentralt på midten. Liverpoolspilleren har startet de siste 16 kampene for England U21 i turneringsspill.

Sluttresultatet ble 1-0 til England og lagene møtes i returmøte i Serbia førstkommende tirsdag.