God dialog med Suarez

Luis Suarez har stadig blitt linket bort denne sommeren, men Brendan Rodgers kan fortelle om en god dialog med spilleren, og repeterer at han håper på en forlengelse av kontrakten.

Tabloidene har i hele sommer linket Luis Suarez til klubber som Juventus og nyrike Paris St. Germain. Selv om uruguayaneren har kontrakt til 2016, har Liverpool allerede startet prosessen med å få sin angriper på en ny og forbedret kontrakt, skriver Tony Barrett i The Times.

- Det har vært en god dialog, og jeg håper vi kan få det i boks. Folk snakker alltid om spillerne som kommer inn, men spillerne du har er viktigere. Jeg ser på denne gruppa og ser en gruppe med veldig gode spillere, sier Brendan Rodgers.

- Jeg har hatt en god samtale med Luis på telefon, og han virket som en veldig fin fyr. Han elsker byen og lidenskapen her. Vi har sendt mange meldinger, og han sendte meg en melding den første morgenen hvor han ønsket meg lykke til.

- Han virker til å tro på det vi prøver å få til, og var veldig begeistret for hvordan vi spilte i Swansea i fjor. Han virker veldig giret og ser frem til å spille i en lignende modell.