God start for Suso

Det ble seier for Spania og Suso i åpningskampen i EM for U19. Uavgjort for England og Conor Coady og Jack Robinson.

Spania vant 2-1 over Hellas i sin åpningskamp i gruppa A i EM for U19-landslag.

Suso spilte sentralt på midtbanen i en 4-3-3 formasjon og gjorde en god kamp, spesielt før pause da spanjolene dominerte og ledet 2-0 ved halvtid. Liverpools 18-åring, med nr. 8 på ryggen, spredte rundt seg med mange gode pasninger fra sin venstrefot, men hadde ikke fått stilt inn skuddfoten og flere forsøk fra rundt 20 meter gikk over. Nærmest scoring var han like før pause da han avsluttet et nydelig rad ute på venstresiden med å sende ballen like utenfor den borte stolperoten fra skrå vinkel.

Hellas løftet seg etter pause og det var fortjent at de reduserte. Spania møter nå Portugal i neste kamp til fredag.

I gruppe B spilte England 1-1 mot Kroatia, etter at engelskmennene hurtig utlignet en ledelse for kroatene tidlig i 2.omgang. Ikke lenge etter på, i det 64. minutt, ble Conor Coady byttet ut med klubbkamerat Jack Robinson.

England har Serbia som motstander til fredag.