Gremio bekrefter Aurelio-signering

Den brasilianske klubben Gremio bekrefter på sine nettsider at de har skrevet kontrakt med den frigitte Liverpool-forsvareren Fabio Aurelio.

Aurelio ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt, og går nå på fri overgang til Gremio. Venstrebacken, som har vært på Anfield i seks sesonger, har skrevet under på en kontrakt med den brasilianske klubben frem til desember 2013.

Aurelio kom til Liverpool fra Valencia i 2006. 32-åringen var svært skadeforfulgt i løpet av sin karriere på Anfield, og totalt spilte han bare 134 kamper for de røde og gjorde fire mål. I ligaen er statistikken 87 kamper og 3 mål.

Brasilianeren så ut til å skille lag med Liverpool allerede i 2010, da hans forrige kontrakt med Anfield-klubben løp ut. Han ble imidlertid hentet tilbake til Merseyside av Roy Hodgson, da engelskmannen tok over managerjobben etter Rafael Benitez.

Gremio bekrefter nå følgende på sine offisielle nettsider:

«Gremio bekrefter avtalen med venstrebacken Fabio Aurelio Rodriguez. Spilleren har fått kontrakt frem til 31.desember 2013. Spilleren, som gikk gradene i Sao Paulo, har spilt for Liverpool i England siden 2006, og spilte også seks år i Valencia i Spania før det.»