Hamstringskade for Reina

Siste nytt om skaden til Jose Reina er at det dreier seg om en strekk i baksiden av låret.

Liverpool Echo skriver at det er tvilsomt om målvakten kan spille mot Reading på lørdag grunnet en hamstringskade han pådro seg under oppvarming i pausen da Spania spilte 1-1 mot Frankrike i Madrid i går kveld. Reina klaget umiddelbart over at han følte ubehag i baksiden av låret.

Omfanget av problemet er fortsatt ikke kjent, men det blir trolig mer klart når Reina returnerer til Melwood for å bli undersøkt av Liverpools medisinske stab senere i dag.

- Skaden er ikke alvorlig. Jeg ble skadet i pausen. Jeg vil gjøre ytterligere tester i Liverpool i dag, bekrefter Reina.

Dersom 30-åringen ikke blir kvitt plagene tidsnok til å spille mot Reading på lørdag, vil Brad Jones starte en kamp for aller første gang i ligasammenheng for Liverpool. Australieren står bokført med kun en ligakamp fra før, mot Blackburn i april da han kom inn fra benken etter at Alexander Doni hadde blitt utvist.

Det vil utvilsomt være et slag i ansiktet for Brendan Rodgers dersom Reina blir ute med skade en stund nå. I tillegg til skaden på Reina brakk også Fabio Borini ett bein i foten under landslagsoppdrag før helgen. De gode nyhetene for Rodgers er at Luis Suarez ikke ble skadet i Uruguays 4-1 tap for Bolivia i går kveld. Med Borini ute er Suarez den eneste seniorspissen Rodgers har tilgjengelig til Reading-kampen. Det kan føre til at Samed Yesil får sin ligadebut mot Reading.