Håper å følge i fotsporene til Stevie G og Carra

Martin Kelly ønsker å bli den neste spilleren fra Liverpools ungdomsavdeling til å få en vinnermedalje med Liverpool. U21-spilleren håper å få spille finalen, men vil være fornøyd om han er en del av troppen.

Martin Kelly har gått gradene i Liverpool. Den engelske U21-landslagsspilleren innrømmer det ville bli spesielt å kunne hjelpe laget til å vinne Carling Cup på søndag.
- Å vinne den første medaljen med Liverpool ville bli meget spesielt, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har vært i Liverpool siden syvårsalderen og gått gradene på The Academy. Steve Heighway hadde meget stor innflytelse med å få meg til Liverpool. Manageren (Kenny Dalglish) har vist stor tillit til meg siden han kom tilbake til klubben.

- Det er fantastisk for oss å komme til Wembley. Vi har hatt så stor fremgang siden forrige sesong. Jeg er også glad for supporternes skyld. De vil være på Wembley og heie på Liverpool igjen. Det er på en så stor scene. Forhåpentligvis kan vi få resultatet vi alle ønsker.

Martin Kelly tar ikke lett på Championship-klubben Cardiff.
- Cardiff har gjort det strålende. Vi skal vise dem den ytterste respekt. De fortjener å være på Wembley. De har spilt meget bra opp gjennom rundene i Carling Cup.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp. De har flott støtte, akkurat som oss. De kommer til å ha fansens støtte bak seg, slik vi har det.

- Alle lag som kommer til en finale vil være en tøff test. Det er opp til hva du gjør på kampdagen. Noen ganger kommer det an på hvem som ønsker det mest. Vi må bare være tålmodige, spille vår fotball og forhåpentligvis ikke svikte fansen.

Kelly har startet i fire av seks kamper på vei mot finalen. Han scoret også sitt første mål i rødt i kvartfinalen mot Chelsea. En plass i startelleveren ville være toppen av kransekaka, men konkurransen om plassene på laget er hard. Kelly er fornøyd om han er i troppen.
- Det ville være fantastisk om jeg fikk sjansen til å spille på Wembley. For en engelsk gutt som meg, er det banen du ønsker å spille på i tillegg til Anfield. Det ville være fantastisk å spille, men vi har en slik god spillertropp og tøff konkurranse om plassene.

- Jeg er fortsatt en U21-spiller, så jeg må være fornøyd med at jeg har fått muligheten til å spille i de fleste kampene på vei til finalen.

- Det kommer til å bli en laginnsats av spillerstallen på kampdagen, og du kan ikke ta noe for gitt i en klubb som Liverpool. Hvis jeg spiller, vil det være fantastisk. Hvis ikke så vil det likevel være en ære å være en del av troppen.

- Bortsett fra hjemmekampen i semifinalen spilte vi alle våre kamper på bortebane på veien til Wembley. Jeg tror det er stor honnør til alle spillerne. Vi fortjener å være i finalen, og dette er vår belønning. Nå ønsker vi å gjøre det enda bedre ved å vinne trofeet. Vi står foran den største kampen i cupen så langt.

- Jeg har bare vært på Wembley som tilskuer da Stuart Pearce tok meg og U21-spillerne dit til  privatlandskampen mot Spania. Det var fantastisk. Banen er meget god. Hvis du spør noen som har spilt på stadionet, vil de si at det er fremragende.

Kelly scoret mot Chelsea på Stamford Bridge.
- Jeg gikk opp på corner, og det var en fantastisk følelse å løpe bort til bortefansen å feire at vi hadde slått ut Chelsea. Forhåpentligvis blir det ikke siste gang jeg scorer mål for Liverpool. Jeg ville like å gjøre det på Anfield før eller siden.

Søndag blir også en spesiell dag for Craig Bellamy som møter klubben fra sin hjemby og klubben han spilte på lån for forrige sesong.
- Det vil bli en følelsesmessig dag for Craig, og det vil også bli fantastisk for ham å spille. Han fortjener det, og han er trolig en av de som jobber hardest på trening og på banen. Jeg har stor respekt for Craig. Han har gjort mye for oss etter at han returnerte. Han har vært en strålende signering for oss.