Håper å signere duo

Liverpool håper å få i stand låneavtaler for Nuri Sahin og Cristian Tello. Brendan Rodgers innrømmer at de røde trenger bedre bredde i stallen.

Ifølge Liverpool Echo håper Liverpool å signere Nuri Sahin og Cristian Tello denne uken. Duoen vil i så fall komme på lån for inneværende sesong.  Liverpool tror de har utkjempet både Tottenham og Arsenal i kampen om Real Madrids midtbanespiller Sahin. Den tyrkiske midtbanespilleren har blitt fortalt av Jose Mourinho at han står fritt til å forlate klubben. Liverpool vil forsøke å sluttføre alle formaliteter i løpet av 48 timer, slik at 23-åringen kan introduseres for sine nye lagkamerater i helgen.

En avtale med Barcelonas kantspiller Cristian Tello bør også bli klar i løpet av kort tid. Ian Ayre har reist til Spania for å forhandle ferdig. Tello fikk sitt gjennombrudd på Camp Nou forrige sesong, da han spilte 22 kamper og scoret syv mål under Pep Guardiola. Den nye Barcelona-sjefen Tito Vilanova har informert 21-åringen om at han vil få færre førstelagsmuligheter kommende sesong. Han ble offisielt oppført som en B-lagsspiller da katalanerne annonserte sin spillertropp for sesongen. Barcelona vil sannsynligvis tilby ham ny kontrakt, men katalanerne vil gladelig hjelpe spillerens utvikling ved å låne ham ut for 2012/13. Liverpool mener at Tello, som besitter fart, har øye for mål og er i stand til å spille på hver kant, vil være en ideell tilvekst for spillertroppen.

- Realiteten er at klubben trolig manglet bredde i fjor. Vi må foreta noen signeringer for å få antallet tilbake, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg tror vi skal klare det. Men det er konkete mål vi er ute etter. Når vi får disse spillerne, tror jeg de vil utgjøre en forskjell for oss.

- For gode spillere er overgangene vanligvis kompliserte.  De er aldri enkle. Det er ingen tvil om at vi har en jobb å gjøre. Vi har behov for å styrke troppen. Vi trenger å få inn noen spillere. Vi må gjøre det heller før enn senere.