Håper å sikre seg et par spillere denne uken

På en pressekonferanse på Anfield i dag bekreftet Brendan Rodgers at han håper å sikre seg en ny spiller eller to allerede denne uken.

Pressekonferansen der Rodgers deltok sammen med Lucas Leiva og Jay Spearing var i utgangspunktet for å promotere Liverpools preseason-tur til USA, men det var uungåelig at pressen kom med spørsmål omkring nye spillere.

Rodgers gjorde et poeng av at Liverpool har blitt linket til langt, langt flere spillere enn klubben i realiteten var på utkikk etter.

- Det vil ikke bli handlet mange nye spillere. Jeg har forhørt meg om 3-4 spillere, og det er det antallet vi også håper å bringe inn. Jeg håper å få inn en ny spiller denne uken, kanskje til og med to, sa Rodgers.

- Veldig få av de spillerne vi har blitt linket til har vært reelle transfermål. Vi kan ikke hente inn så mange nye spillere av to årsaker. For det første har klubben på langt nær så mye penger som folk later til å tro. For det andre har vi allerede en god tropp her, så det vil kun være snakk om små justeringer uansett, fortsatte han.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.