Håper på bedre spill mot Middlesbrough

Steve Cooper håper at Liverpool U18 leverer en bedre kamp borte mot Middlesbrough på lørdag, enn da laget hans tapte 2-1 for Fulham sist helg.

- Prestasjonen mot Fulham var under pari, innrømmer trener Cooper.

- Vi gjorde et tidlig mål, men av en eller annen grunn manglet vi tempo i spillet vårt og slet med å finne rytmen i første omgang. Pasningsspillet vårt var ikke godt nok, sier han til Liverpool Echo.

- Straffesparket som Fulham fikk var litt merkelig, ettersom dommeren ble overprøvd av assistentdommeren. Men jeg skal ikke legge skylda på dommeren. Jeg er mer bekymret for at vi rotet det til og havnet i en slik situasjon.

- Vi lot Fulham få kontroll over kampen. I annen omgang tok vi bedre vare på ballen, men jeg syntes fortsatt ikke at bevegelsene rundt ballfører var gode nok.

- Vi spilte ikke bra, men det var ikke fordi vi ikke prøvde. Man kan av og til lære mye fra negative dager, og det har vært beskjeden denne uken.

Jack Dunn spilte hele kampen mot Fulham, etter å ha vært lenge ute med en hamstringskade.

- Jack har vært uheldig, så det var fint å se ham tilbake i form. Han ble bare bedre og bedre utover i kampen.

- Middlesbrough borte er vår siste kamp i gruppen, og vi ønsker å avslutte med stil. Etter jul vil vi være i en annen gruppe med andre lag. Hvem disse lagene blir vet vi ikke ennå.

- Lørdagens kamp blir også vår siste seriekamp dette kalenderåret, men vi vil organisere noen treningskamper slik at vi holder formen vedlike, avslutter Cooper.