Håper på gjennombrudd under Rodgers

Sterling håper han kan få sitt gjennombrudd på førstelaget under Rodgers. Den nyansatte manageren forsøkte å hente kantspilleren på lån til Swansea forrige sesong.

Raheem Sterling debuterte på Liverpools førstelag mot Wigan 24. mars.
- Jeg hadde tidligere reist med førstelaget til steder som Arsenal, men jeg fikk ikke plass på benken, så det var godt å komme innpå, sier Raheem Sterling til jamaica-gleamer.com.

Den hurtige kantspilleren står med totalt tre innhopp for de røde.
- Det er godt å spille med spillere som Steven Gerrard og Jamie Carragher. Det var en gang da jeg kom inn og de ga meg ballen og sa at jeg skulle utfordre backen. Det er godt å vite at de har tro på meg og ser på meg som en god nok ung spiller.

Sterling har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2014. Han håper å ta nye steg kommende sesong.
- Forhåpentligvis kan jeg få mitt fulle gjennombrudd for Liverpools førstelag denne sesongen.

Det var Kenny Dalglish som ga ham debuten.
- Han er den som ga meg debuten. Jeg er takknemlig for det. Det er en ganske stor prestasjon å debutere for Liverpool 17 år gammel, så jeg er glad for at han hadde troen på meg.

Sterling er ikke bekymret for at Kenny Dalglish har blitt erstattet med Brendan Rodgers. Han ser frem til å jobbe med den tidligere Swansea-manageren.
- Det er faktisk et ganske godt bytte fordi han ville at jeg skulle komme til Swansea på lån (forrige sesong), så han er en god manager.

Intervjuet ble foretatt under Sterlings opphold på Jamaica, der han blant annet overvar bestefarens begravelse. 17-åringen returnerer til Merseyside for å starte sesongforberedelsene med Liverpool 4. juli.