Håper på seier i lokaloppgjøret

Liverpools reservelag skal ut i lokaloppgjør mot Everton på Goodison Park i ettermiddag, og trener Rodolfo Borrell bebuder at hans mannskap går for å ta de tre poengene.

Lagene møttes så sent som 21.februar på akademiet i Kirkby. Da endte det 1-1, etter at Raheem Sterling scoret for Liverpool.

I sin forrige kamp vant Liverpools reservelag 2-0 borte mot Wigan, og Borrell håper nå at hans mannskap har klart å bevare den gode formen.

- Vi spilte veldig bra i Wigan i forrige uke, og det var mye positivt som jeg kunne ta med meg fra den kampen, om vi ser bort i fra en dårlig førsteomgang. Michael Ngoo gjorde to mål, og nå ønsker vi å prestere like bra mot Everton, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Det er fint for guttene at de får sjansen til å spille på en stadion som Goodison Park. Vi forventer en ny tøff kamp mot et rutinert Everton-lag. Vi spilte ekstremt bra i den første kampen mot Everton. De stilte med et sterkt lag, men vi matchet dem og viste flott karakterstyrke ved å komme tilbake etter å ha ligget under og klare uavgjort.

- Lokaloppgjør er normalt sett ikke de beste fotballkampene, fordi det ofte blir for mye følelser og aggresjon inne i bildet, men den forrige kampen mot dem var en underholdende kamp.

- Som vanlig vil vi forsøke å gjøre vårt beste. Det blir vanskelig mot et rutinert lag, men vi vil jobbe hardt og være positive. Guttene forstår at de må ta et steg opp. Nå har de muligheten til å vise alle hvor mye bedre de har blitt.

Avspark på Goodison Park er klokken 15.00 i ettermiddag. Sendingen på LFC TV starter en halvtime tidligere.